ANALIZA MOŠTA IN VINA
- Relativna gostota 20/20°C (denziometrija)
- Relativna gostota 20/20°C (U-tube)
- Sladkor (jodometrija)
- Sladkor (refraktometrija, areometrija)
- Skupne kisline - izražene kot vinska (potenciometrično)
ANALIZA VINA
- Relativna gostota 20/20°C (denziometrija)
- Relativna gostota 20/20°C (U-tube)
- Alkoholna stopnja (denziometrija)
- Alkoholna stopnja (NIR metoda)
- Skupni ekstrakt (NIR metoda + U-tube)
- Skupni ekstrakt (denziometrija)
- Reducirajoči sladkor (jodometrija)
- pH vrednost (pH meter)
- Rh vredost (pH meter)
- Skupne kisline - izražena kot vinska (potenciometrično)
- Hlapne kisline - izražene kot octena kislina (potenciometrično)
- Prosti SO2 (potenciometrično)
- Skupni SO2 (dest. potenciometrično)
- Askorbinska kislina (potenciometrično)
- Baker (fotometrično)
TESTIRANJE
- Test na termolabilne beljakovine
- Test stabilnosti na vinski kamen
- Test stabilizacije na SO2
Poleg prodaje laboratorijske opreme, vam v lastnem laboratoriju izvajamo analizo vina, svetovanje ter senzorično oceno.
Potrebujete nasvet pri uporabi enoloških sredstev ali pomoč pri kletarjenju? Mi smo pravi naslov. S pomočjo kontaktnega obrazca nam zastavite vprašanje in odgovorili vam bomo takoj, ko bo mogoče.