V lastnem laboratoriju izvajamo analizo mošta, vina, žganja, ..., ter svetujemo o primernem enološkem postopku pri pridelavi in podamo senzorično oceno.
ANALIZA MOŠTA
- Alkohol
- Sladkor
- Glukoza
- Fruktoza
- Skupne kisline
- Hlapne kisline
- Organske kisline: mlečna, vinska, jabolčna
- pH
- Relativna gostota
- Ekstrakt
- Glicerol
- YAN
- Prosta žveplena kislina
- Skupna žveplena kislina
- Askorbinska kislina
- Merjenje bistrosti
ANALIZA VINA
- Alkohol
- Sladkor
- Glukoza
- Fruktoza
- Saharoza
- Skupne kisline
- Organske kisline: mlečna, vinska, jabolčna
- Hlapna kislina
- pH
- Relativna gostota
- Ekstrakt
- Glicerol
- Glukonska kislina
- Skupni polifenoli
- Prosta žveplena kislina
- Skupna žveplena kislina
- Askorbinska kislina
- Merjenje bistrosti
ŽANJE
- Alkohol
TESTIRANJE
- Test na termolabilne beljakovine
- Test stabilnosti na vinski kamen
- Test stabilizacije na SO2
Potrebujete nasvet pri uporabi enoloških sredstev ali pomoč pri kletarjenju? Mi smo pravi naslov. S pomočjo kontaktnega obrazca nam zastavite vprašanje in odgovorili vam bomo takoj, ko bo mogoče.