KMETIJSKA TRGOVINA CERJAK
Bukošek 69
8250 Brežice
Slovenija

Delovni čas:
Poletni: pon-pet: 7:00 do 19:00, sob: 7:00 do 13:00
Zimski: pon-pet: 7:30 do 18:00, sob: 7:30 do 13:00

Kontakt:
Tel.: +386 (0)7 499 3 900
Mob.: +386 (0)31 339 783

Pošlji povpraševanje

Kardanske gredi

Pri nas lahko kupite kvalitetne kardanskih gredi podjetje CERJAK d.o.o.. Pri izdelavi teh izdelkov uporabljajo moderne tehnološke procese in komponente domače proizvodnje. V ponudbi imamo kardanske gredi za vse kmetijske stroje.

Poleg kardanskih gredi prodajamo tudi varnostne komponente. To so varnostne sklopke, prostotečne sklopke, strižne sklopke in torne sklopke. Vse kardanske gredi so zaščitene z varnostno PVC zaščito.

V zadnjem času se je povečala prodaja kardanskih gredi z širokokotnimi zglobi, ki omogočajo delovanje brez izklapljanja kardanske gredi in stroja do 80º.

Kardane za kmetijske stroje ponujamo v različnih velikostih in sicer od 01 do 08. Ustrezna velikost je izbrana glede na obremenitve, ki so potrebne za prenos moči s traktorja na izbrani delovni stroj. (tabela v katalogu).

Varnostni elementi - sklopke so varovala, s katerimi preprečimo poškodbe strojev in naprav. Konstruirane so v sodelovanju s proizvajalci kmetijskih strojev. S pravilnim izborom omogočamo varno delo brez poškodb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Najbolj pogosti so naslednji tipi sklopk:

Deli kardanov - vilice, križi, sklopke, profilirane kovinske cevi in tudi varnostne zaščite so izdelani iz skrbno izbranih materialov, ki so v proizvodnji obdelani na numerično krmiljenih CNC stružnicah in centrih.

Kardanski križ je izdelan iz visoko kvalitetnega jekla kakor tudi igličasti kotalni ležaji, ki vzdržijo ekstremne obremenitve. Ponujamo jih v različnih velikostih, najbolj pogoste so razvidne iz tabele (tabela v katalogu).

Varnostna zaščita je zelo pomemben del kardana. Vsak kardan je opremljen z ustrezno varnostno zaščito, ki je narejena v skladu s predpisom o varnem delu.

Več o ponudbi kardanskih gredeh si lahko ogledate na spletni trgovini. >> Agronet