KMETIJSKA TRGOVINA CERJAK
Bukošek 69
8250 Brežice
Slovenija

Delovni čas:
Poletni: pon-pet: 7:00 do 19:00, sob: 7:00 do 13:00
Zimski: pon-pet: 7:30 do 18:00, sob: 7:30 do 13:00

Kontakt:
Tel.: +386 (0)7 499 3 900
Mob.: +386 (0)31 339 783

Pošlji povpraševanje

Analiza vina in svetovanje

ANALIZA MOŠTA IN VINA

  • Relativna gostota 20/20°C (denziometrija)
  • Relativna gostota 20/20°C (U-tube)
  • Sladkor (jodometrija)
  • Sladkor (refraktometrija, areometrija)
  • Skupne kisline - izražene kot vinska (potenciometrično)

ANALIZA VINA

  • Relativna gostota 20/20°C (denziometrija)
  • Relativna gostota 20/20°C (U-tube)
  • Alkoholna stopnja (denziometrija)
  • Alkoholna stopnja (NIR metoda)
  • Skupni ekstrakt (NIR metoda + U-tube)
  • Skupni ekstrakt (denziometrija)
  • Reducirajoči sladkor (jodometrija)
  • pH vrednost (pH meter)
  • Rh vredost (pH meter)
  • Skupne kisline - izražena kot vinska (potenciometrično)
  • Hlapne kisline - izražene kot octena kislina (potenciometrično)
  • Prosti SO2 (potenciometrično)
  • Skupni SO2 (dest. potenciometrično)
  • Askorbinska kislina (potenciometrično)
  • Baker (fotometrično)

TESTIRANJE

  • Test na termolabilne beljakovine
  • Test stabilnosti na vinski kamen
  • Test stabilizacije na SO2

Poleg prodaje laboratorijske opreme, vam v lastnem laboratoriju izvajamo analizo vina, svetovanje ter senzorično oceno.

Potrebujete nasvet pri uporabi enoloških sredstev ali pomoč pri kletarjenju? Mi smo pravi naslov. S pomočjo kontaktnega obrazca nam zastavite vprašanje in odgovorili vam bomo takoj, ko bo mogoče.